Vid köp av en ny Subaru Outback erbjuder vi nu en kampanj där det ingår Vinterhjul & Dragkrok, till ett värde av 32.000 kr.

*Erbjudandet gäller t o m 2024-08-31

fr. 419 900 kr

Spara 40.000 kr i skatt med XFuel

VÅRA MODELLER

fr. 384.900 kr

fr. 419.900 kr

Välkomna in för provkörning

MILJÖALTERNATIVET XFUEL

Vi erbjuder XFuel som tillval. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränslet etanol och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något. Systemet kostar 15.000 kr, monterat och klart.

Vägtrafikskatten för en Subaru med XFuel är:

  • Outback        965 kr/år
  • Forester        1.086 kr/år
  • XV               1.086 kr/år

ATT KOMMA TRYGGT HEM ÄR DEN STÖRSTA LYXEN

Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det bästa de har att erbjuda är standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder. En relation som Subaru är mycket stolta över. Subaru har högsta lojalitet på marknaden och 15 år i rad har de varit topp 3 när det gäller Sveriges mest nöjda bilägare.

Subaru

Sedan mer än 30 år är 4-hjulsdrift Subarus främsta kännetecken. Alla Subaru är 4-hjulsdrivna. Inga spakar eller knappar. Äkta 4-hjulsdrift. Något som främst visar sig: När isfläcken dyker upp i kurvan, När vattenpölen var djupare än den såg ut, När det är lerigt och hästtransporten är kopplad efter bilen, eller när det bara är underbart att ha ett av världens bästa väggrepp.

Det är ingen slump att Subaru är ett av de större bilmärkena både i fjällen och nere i alperna. Subaru är idag den enda med Porsche som erbjuder boxermotor i sina bilar. I en boxermotor ligger cylindrarna ner istället för att stå upp. Det ger en kompakt motor med låg tyngdpunkt. Låg tyngdpunkt ger bättre väghållning. 4-hjulsdrift i kombination med boxermotor blir något av de roligaste att köra. En körupplevelse som inte tar lång tid att bli fast vid.

Finansiering

Via DNB finans erbjuder vi dig som kund en möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa din nästa bil. DNB ger dig även tillgång till ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.

Subaru tillverkas av Subaru Corporation i Japan. Första serieproducerade Subarun hette 360 och lanserades 1958.

Subaru har fabriker i Gunma, Japan samt Lafayette, USA. År 2018 tillverkades drygt 1.100.000 bilar av modellerna: Impreza, Legacy, Outback, Forester, STI, XV, BRZ och Levorg.

Subarus symmetriska 4-hjulsdrift introducerades 1972 och Subaru har tillverkat fler än 20 miljoner Boxermotorer sedan lanseringen 1966.

En upplevelse du inte vill missa.

BOKA PROVKÖRNING